#cat

Què és Andorra Go!?

Andorra Go! és l’aplicació oficial de turisme d’Andorra. Aquesta aplicació ha estat creada amb l’objectiu de millorar l’experiència de compra, de conèixer la gastronomia i de descobrir noves activitats que es poden realitzar al país; tot això aporta un valor afegit molt important pel visitant.

Esdeveniments
Aquesta aplicació també servirà per difondre els esdeveniments que tenen lloc a Andorra, així com ofertes comercials amb quals es podrà arribar als milions de turistes que cada any ens visiten.
Andorra WiFi
La integració amb Andorra wifi farà que la utilització d'aquesta aplicació sigui ràpida i gratuïta, i permetrà localitzar les ofertes d'oci, restauració i comerç de manera senzilla i sobre el terreny.
Información
Agenda cultural, trànsit, informació meteorològica... Tota la informació d'interès turístic del país estarà present en aquesta aplicació.
App Andorra Go!

Vídeo Promocional

Descarrega-te-la a través del QR

http://www.andorrago.ad/es/apps

Com puc potenciar el meu establiment amb Andorra Go?

Andorra Go! és un aparador on són presents la majoria de comerços del país i arribarà a un públic potencial de 2.000.000 de persones cada any. L'afiliació a aquesta aplicació és gratuïta i automàtica a partir de les dades d'Andorra Turisme i de Google Places.

Campanyes comercials A més d'aparèixer en el directori intel·ligent, els establiments que ho desitgin podran fer campanyes comercials basades en cupons que els usuaris es descarregaran segons els seus interessos.

Què he de fer per aparèixer a l'aplicació?

Tots els establiments que estan presents al Google Places i a la web www.visitandorra.ad apareixeran automàticament a Andorra Go! sense cap cost i sense necessitat de fer cap tràmit.

És important que la informació del teu negoci que aparegui a l'app sigui correcta i estigui actualitzada.

Si vols revisar la informació, aportar-ne de nova o si tens cap dubte o suggeriment pots omplir el formulari de contacte, trucar al 117 o a passar per l'agència comercial d'Andorra Telecom.

Informació sobre la publicació de cupons

Com funciona la publicació de cupons a l’aplicació?

És molt fàcil, només cal emplenar un formulari i Andorra Telecom s’encarrega de tot el procediment tècnic. Aquest procediment consta de 3 passos:

  1. Demanar el formulari de publicació a Andorra Telecom. En un termini de 48 hores, un agent comercial li enviarà el formulari de publicació de cupó que haurà d’emplenar.
  2. Emplenar el formulari cada cop que es vulgui publicar una oferta i enviar-lo a l’adreça electrònica promocionsandorrago@andorratelecom.ad. Per millorar l’impacte de l’oferta, en el mateix correu electrònic l’establiment podrà adjuntar una fotografia del producte o servei promocionat.
  3. Andorra Telecom s’encarregarà de publicar el cupó, que estarà disponible a l’aplicació 48 hores després de ll’enviament del formulari.

Quin tipus de cupons puc publicar a l’aplicació?

Els tipus de cupons disponibles són els següents:

  • Descomptes (%)
  • 3x2 o similar

A diferència d’iniciatives anteriors, el nou servei de cupons no podrà contenir ofertes de tipus “regal”, ja que no són compatibles amb la plataforma.

Aquest nou servei té cost per al meu establiment?

No, en tractar-se d’una fase pilot, el servei és totalment gratuït. A partir del 15 de novembre de 2015, un cop finalitzada aquesta fase, el servei deixarà de ser gratuït i Andorra Telecom es posarà en contacte amb vostè per informar-lo de les noves condicions.

Què he de fer quan arribi un client amb el cupó que he publicat?

Quan arribi un client, només haurà de facilitar el producte amb les condicions publicades a l’aplicació. En la fase pilot, no s’implementarà cap sistema de validació de cupons a la botiga. S’estudiarà per a properes fases.

Com puc participar en el nou programa de cupons de l’Andorra Go!?

Es pot posar en contacte amb Andorra Telecom mitjançant un d’aquests tres canals:

  • A través d’Internet, emplenant el formulari de contacte disponible a la pàgina web www.andorrago.ad. També es pot enviar directament una sol·licitud de participació a l’adreça electrònica andorrago@andorratelecom.ad
  • De forma telefònica, a través del telèfon 117
  • A través del seu gestor comercial habitual


Andorra Go! és l'eina perfecta per potenciar els establiments del país, sense cap cost i amb un públic objectiu molt important, amb la garantia d'Iniciativa Actua, Andorra Telecom i Andorra Turisme.

App Andorra Go! App iPhone 6 Andorra Go!

Formulari de contacte

Si vols revisar la informació, aportar-ne de nova o si tens cap dubte o suggeriment pots omplir el següent formulari de contacte